Märkused maski masina kohta!!!

2020-09-02 15:48:51 21

Palun ärge avage maskimasina elektrilise kasti ja ultraheli süsteemi mitte-spetsialistidele ega hooldustöötajatele!Maski õhurõhk peab olema umbes 05P-06P, palun ärge töötage nii õhurõhu all kui ka sellest kõrgemal!  

c0c00c2181ccaaed3060c2ee6afb2fe.jpg 81c7414eaa6445f20e2eff42ffa1de1.jpg


Maski kasutamise ajal, palun ärge puudutage elektrilisi komponente, nagu ultraheli elektriline kast, vibraator (suure pingega, palun laske kõigepealt lahti, kui need lahti võetakse), keevituspea jne!Kui maskimasin töötab, palun ärge puudutage liikuvaid mehaanilisi osi, terasid, kääride osi, õhuballoone jms, et vältida õnnetusi!  


Pärast ultrahelisüsteemi tarvikute asendamist peab maskimasin kõigepealt tuvastama ja reguleerima ultraheli sagedust, enne kui see saab sisse ja tööle hakata!Vastasel juhul kahjustab see ultraheli süsteemi ja keevitab pea!Kontrollige kord nädalas rihmade ja kettide tõmbetugevust.Määrdeõli tuleb vahetada regulaarselt selliste osade puhul nagu ketiketi keti põrnikas!

一拖一.jpg

  Iga päev on käivitamise järjekord kontrollida õhu allikat ja seadmeid, seejärel lülitada sisse peamine võimsus, millele järgneb ultraheli süsteem.Kui välja lülitada, lülita kõigepealt ultrahelisüsteem välja ja siis lülita peavool välja!


Viimastel aastatel on kodumaine tehnoloogia kiiresti arenenud, tagades pakendite täpsuse ja ohutuse.Tehnoloogia rakendamine maskides masinad on olnud väga ulatuslik, ja paljud mask masinad on lisanud selle uue funktsiooni alusel keemia, et mõista, et masin saab teha toote ise, et täpselt kindlaks kaalu toote.Üks-kaks maski masin lisab tehnoloogiat ka algsele tehnoloogiale, kuid erinevalt teistest mask masinad, see tehnoloogia on edasi uuendatud.  


Kui maskimasin üks-kaks võidab võistluse, mask masin üks-kaks saab kasutada ainult.Muutuda populaarseks olenemata sellest, millisest aspektist on maskimasina praegune sotsiaalne areng varasemast erinev ning inimeste ja#39 tempo kiireneb ka turumajanduse arenguga.