Ultra madala hinnaga mask kliiring - see on aeg kaotada!

2020-08-10 14:55:02 8

Mõni aeg tagasi oli epideemia olukord nii karm, et paljud ettevõtted hakkasid tõstma N95 maskide hinda väga kõrgele tasemele.Võib öelda, et N95 meditsiinilisi maske osteti raha eest.Alguses ei pruugi mõned inimesed aru saada.Mis vahe on tavalistel maskidel ja N95 maskidel?N95 mask on üks üheksast liiki tahkete osakeste mask sertifitseeritud National Institute of töötervishoiu ja tööohutuse. " N " tähendab osakesi, mis ei sobi õli.Näiteks rääkides või köhimisega tekkinud tilgad ei ole õlised. " 95 " tähendab, et filtrimise tõhusus jõuab 95%-ni tööohutuse ja töötervishoiu instituudi poolt kindlaks määratud avastamistingimustes.N95 ei ole konkreetne nimetus.Seni kuni tooted vastavad N95 standardile ja läbivad NIOSH kontrolli, võib neid nimetada " N95 maskid " Jah.

Kuna sellise maski tootmisprotsess on palju tülikam kui tavalised ühekordseks kasutamiseks mõeldud maskid, on ka hind kõrgem.Epideemilise olukorra tõttu on N95 maskid otsakorral ja paljud tootjad on tootmisliiniga liitunud.Seetõttu on N95 mask masin paljude tootjate tootmise võtmeks.

微信图片_20200808145258.jpg 微信图片_20200808145248.jpg

Hetkel on meie firma tegeleb kliiringu partii kn95 mask masinaid. See on kõik.Mis puudutab kvaliteeti, tõhusust ja müügijärgset teenust, siis võite olla kindlad, et meie ettevõte on tegelenud kaasaegse automatiseerimise seadmetega palju aastaid.Kui teil on endiselt ostunõuded mask masinad, palun võtke meiega õigel ajal ühendust ja teenida teid kogu südamest.

N95 mask masin viitab seeria tasapinnalised ja kolmemõõtmelised mask masinad, mis kasutavad N95 mittekootud kangast toorainena ja võivad toota N95 mask.N95 mask masin on üldiselt jagatud N95 lennuki mask masin ja N95 stereomask masin.N95 tasapinnamaskide tootmisliin hõlmab maskide korpuse masinat, sise- ja välimist kõrvarihmade maski masinat ja sideme tüüpi maski.N95 stereomaskide tootmisliin hõlmab topsi maski vormimismasinat, keevitusaparaati, ninaliini lamineerimismasinat ja kõrva elektrilise keevitusmasinat.

微信图片_20200804091809.jpg

Millele tuleks tähelepanu pöörata, kui N95 mask masin töötab?

Esiteks.Masina liigutamisel on vaja seda ettevaatlikult käsitseda ja paigaldus peab olema stabiilne.Pane masin töötama heades tingimustes.

Kaks.Pöörake tähelepanu sellele, et masin oleks puhas ja puhas ning pühkige seda õrnalt puhta pehme lapiga.Ole ettevaatlik!Mitte kasutada keemilisi toormaterjale ja kõvasid objekte, et puhastada ja pühkida elektrikasti ja -keha.Keha pind on küpsetatud koos elektrostaatilise pulbriga.Kui see on kahjustatud, ei saa seda ilma värvita parandada.

Kolmas.Hingamisaparaadi kasutamine elektriga on hooldustööde ajal rangelt keelatud, et vältida inimõnnetusi.

4On rangelt keelatud puutuda hallitust kätega pärast kuumutamist, et vältida kõrget temperatuuri.


微信图片_20200803120515.png