Märkus: Maski masina allahindluse edendamine!!!Ära lase sellest mööda.

2020-09-04 10:35:07 27


Praegu on meil n95 mask masin müüa, sest ladu saab BAR t panna see maha, see’s müüakse madalate hindadega, esimene tuleb kätte.


Täielikult automaatne N95 mask masin kõrge automatiseerimise tasemega.Traditsiooniline ja keeruline maskide tootmise protsess on tehnoloogiliselt uuenduslik, alates lausriidest kuni konveierirattani kuni sulami kuju, väljalaskmise, keevitamise ja noaterade lõikamiseni valmistoote tootmiseks.Automaatne tootmisprotsess.Sellega parandatakse oluliselt kvaliteeti ja tootlikkust.Täielikult automaatne N95 mask masin on ideaalne replac&35;101;varustus erinevate voltimismaskide, nagu N95, tolmukindel, 3M ja nii edasi tootmiseks.

   

Täielikult automaatne N95 mask masin on tuntud ka kui voltimismaskide tootmisliin.See masin kasutab ultraheli automaatse keevitamise ja valtsimise põhimõtteid ning kasutab elektroonilist induktsiooni materjali asukoha täpseks määramiseks, mis suudab täpselt täita maskipunkti ja keevituse.Sellel masinal on eelised täpse suuruse kontrollimise ja suure tootmise tõhususega, mis parandab oluliselt tootmise tõhusust, vähendab tootmiskulusid ning muudab tooted standardisemaks ja stabiilsemaks.

     

Täielikult automaatne N95 mask masin ühendab mask keha masin diverster, ja ühendab divter masin ja kõrva rihma keevitusmasin.Kui masin on käivitatud, toodab maskikeha masin toodet ja seejärel transporditakse see konveieri vöö kaudu diversiaatorisse.Pärast seda, kui mask on üle shunt masin kõrvarõngaste keevitusmasin, kõrvarõngaste osa on keevitatud, et täita täielik mask toode.Kogu protsess mõistab täielikult automatiseeritud tootmisprotsessi ilma käsitsijuhtimiseta, see tähendab, üks kehamasin ja kaks kõrvaklappi ühendatud.


Automaatse N95 maskimasina omadused:

Raam on valmistatud alumiiniumist sulamist ja roostevabast terasest, ja välimus on kerge ja ilus ilma roosteta.

Automaatne loendamine saab tõhusalt kontrollida tootmise tõhusust ja tootmise arengut.

Automaatne N95 mask masin on juhitav sageduse muundamise teel ja seadme käitamiskiirust saab reguleerida vastavalt tegelikele vajadustele.


Püüni tõmbamine materjali söötmiseks on positsioneerimine täpsem, tooraine laiust saab kontrollida kuni väike suurus, ja kulu on salvestatud.


Lõpptoote pikkus ja mõõtmed on ühtlaselt reguleeritud kõrvalekaldega ±1mm, mis suudab tõhusalt kontrollida lõpptoote pikkust.


Täielikult automaatse N95 mask masin on kõrge automatiseerimise tase ja madalad nõuded operaatoritele.See peab ainult vabastama materjale ja korraldama valmis tooteid.


Ultrasonic Taiwani süsteem, Jaapani muundur, stabiilne jõudlus ja mugav tegevus.


Automaatne ultrahelikeevitusratas on valmistatud imporditud kvaliteetsest terasest DC53, mis pikendab hallituse eluiga ning on kulumiskindel ja vastupidav.


See võtab vastu alumiiniumisulami struktuur, mis on ilus ja kindel ilma roosteta.

Täielikult automaatne N95 mask arvuti PLC programmeerimise kontroll, kõrge stabiilsus, madal tõrkekiirus ja madal müra.


See võtab kasutusele servomootori, mis imporditakse Taiwanist ja mida juhib kõrge täpsusega samm-mootor.


Tooraine fotoelektriline avastamine vigade vältimiseks ja jäätmete vähendamiseks.


Täielikult automaatne N95 mask masin võib varustada 2-3 sisekõrva lintimismasinad või välimised kõrvarihmad masinad.


Pullite ja fikseeritud jalgadega on mugav ja kiire liikuda, tugev fikseeritus, ja kõigutamatu.


See on varustatud uhiuue konveierilindiga, mille abil kogutakse automaatselt suure täpsusega tooteid ning seda tuleb üksnes sortida ja pakendada.


Automaatset N95 maskimasinat saab muuta vastavalt toote nõuetele, toote suurusele, pikkusele ja paksusele.


Erinevad kuularid saab konfigureerida vastavalt erinevatele tootmise tellimustele, mis on majanduslik ja praktiline.See lahendab kliendi ja\35;39; kapitalikulu + põrandapinna + töötajate arvu ja toob klientidele tõeliselt olulist majanduslikku kasu.

zmkm-800_800 (2).jpg