N95 maskid nõuetekohase kandmise meetod

2020-08-07 14:27:18 8

N95 maskid nõuetekohase kandmise meetod:

Esiteks.Näoga ilma ninaklambrita maski poole, nii et ninaklamber paikneks maski kohal.Hoia maski oma näol ja hoia seda oma lõua vastas.

Kaks.Tõmba ülemine peapael pea kohale ja pane see oma pea peale.

Kolmas.Tõmba alumine peapael oma pea kohale ja pane see oma kaela ja kõrvade taha.

4Asetage mõlemad käed metalliklipi nina keskele ja suruge sisse, liigutades sõrmenippe piki ninaklambri külgede, kuni ninaklamber on täielikult nina silla kuju sisse pressitud.Kui kasutada ainult ühte kätt ninaklambri hoidmiseks, võib see mõjutada maski pitsitust.

5.Kasutaja peab kontrollima, kas mask ja nägu on pingul

a, kata mask mõlema käega, et vältida mõjutada asendit mask nägu.

b I Kiiresti nüüd.Kui nina sillalt lekib õhk, siis loe ninasõõrme sammuks 4, kui mask lekib õhu kaudu, loe peapael ette. Kui head tihendit ei ole võimalik saada, korratakse samme 1-4.

c, kui ei ole leke tunda, see on hästi kulunud.

20200410152921662.webp.jpg

Kuna maailma ja35;39;on suurim maskide tootja ja eksportija, kasvab üleilmse puhangu ajal kiiresti nõudlus ülemeremaadest tulevate maskide järele.Pärast põhimõtteliselt vasta kodumaise nõudluse, ekspordi maske Hiina saab lihtsalt kokku võtta kui trend tulevikus.2020-s on Hiina inimkonna ajaloo suurim maskide tootja, tarbija, importija ja eksportija.Kuna maskide suurim tootja maailmas, on Hiina ja 35; 39; maskide eksport moodustab peaaegu 50%ülemereturul toimuvast tarnetest.Kuna üleilmne nõudlus maskide järele kasvab kiiresti, peab Hiina jätkama maskide tootmise võimsuse suurendamist ning riigid otsivad üha enam Hiinast imporditud meditsiinitarbeid.Arvestades praegust ülemaailmset meditsiinitarvete vähesust, kui hiinlased saavad massiliselt toota ja eksportida, siis paljud riigid mõistavad, kes on tõeline suurriik.Ülemaailmne nõudlus kirurgiliste maskide ja tarvikute järele on üle 13,769%, ja maailm ootab nende valmimist Hiinas.

Tänapäeval on epideemia ohjeldamatu kõigis riikides ja maailmas on puudujääk sellistes meditsiinimaterjalides nagu maskid, kaitseriietus, otsaesise temperatuuri relvad ja kaitseprillid.Hiina, mis on äsja epideemiast vabastatud, on järsku muutunud maailma&35;39; s õltuvuseks.Katastroofi ajal ei saa mitte keegi saareks, nagu ka indiviid ja riik.


1582699061282540.jpg